Yanmar pleziervaart

pleziervaart

Diesel Techniek Rotterdam BV is officieel Yanmar Marine pleziervaart dealer. Daarmee kiest u voor zekerheid en vertrouwen. De twee belangrijkste zaken als u onbezorgd wilt genieten van uw vrije weekeinde of vakantie op uw zeiljacht of motorjacht. Met de uitgebreide keuze in motoren van Yanmar hebben wij voor de meest uitlopende toepassingen de motor die daarbij past. Er zijn zowel Yanmar diesel motoren als Yanmar benzine motoren. Voor nieuwbouw maar ook voor her-motorisering levert Diesel Techniek Rotterdam altijd de juiste Yanmar motor.  Speciaal voor zeiljachten ontwikkelde motoren, of motoren voor sloepen, motorboten,  snelle sportboten en luxe custom build motorjachten. Yanmar heeft een motor voor iedere toepassing. 

Wij leveren onze Yanmar motoren en onderdelen aan gerenommeerde zeil- en motorjachtwerf, maar ook aan de professionele vakhandel en particulieren. Wilt u meer informatie, neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

DIESEL TECHNIEK ROTTERDAM HELPT U GRAAG BIJ HET SELECTEREN VAN EEN NIEUWE MOTOR.


pleziervaart onderdelen

Offerte aanvragen?

Neem contact op dan kunt u direct een offerte bij ons aanvragen. Informatie: bel 0180-411 294, of mail naar info@dieselpartseurope.com

Of klik hier voor ons offerte formulier.