Service

header-service

Het moment waarop uw motor u in de steek laat, komt altijd ongelegen. Dan is het goed om te weten dat Diesel techniek Rotterdam uitkomst biedt. Wij beschikken over gespecialiseerde monteurs die u kunt inschakelen voor het uitvoeren van alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden.

Bovendien beschikt onze vestiging te Ridderkerk over een werkplaats met alle noodzakelijke en moderne apparatuur voor het repareren en reviseren van motoren, aandrijvingen en keerkoppelingen.
Bij onderhoud en reparatie garanderen wij u eersteklas vakwerk en bent u altijd zeker van een optimale en efficiënte service. Immers, wij kennen uw Yanmar scheepsdieselmotor door en door.
Met onze compleet uitgeruste servicewagens zijn wij in perfect in staat om op locatie service en reparatie te verrichten.
 

serviceOnderhoudsbeurt

Laat uw Yanmar scheepsdieselmotor onderhouden bij degene die uw motor het beste kent !
Diesel Techniek Rotterdam beschikt over gespecialiseerde technici die u kunt inschakelen voor het uitvoeren van alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden.
Onze ervaren technici beschikken over de juiste know-how en gereedschappen om op een efficiënte wijze service aan uw motor te verlenen. Wilt u meer weten of informatie over onze tarieven, neem dan contact met ons op.