Yanmar industrie

industrie

Diesel Techniek RotterdamBV is officieel Yanmar industrie dealer. Wij leveren de complete range Yanmar dieselmotoren voor alle industriële toepassingen. Yanmar motoren zijn natuurlijk leverbaar in alle mogelijke uitvoeringen. Onze technici en adviseurs weten precies welke Yanmar motor voor uw toepassing de juiste is.

Er is een ruime keus aan generatoren. Ook voor terrein en rijdende toepassingen, als kranen, terminal trekkers, vorkheftrucks of reachstackers e.d.

En het hoeven niet altijd neiuwe motoren te zijn. Diesel Techniek Rotterdam heeft ook een uitgebreid programma Yanmar ruilmotoren. Ruilmotoren kunnen geheel door ons worden gereviseerd en ook ruilmotoren van Yanmar hebben wij voor u in ons assortiment. Ons gehele assortiment voldoet aan de emissie eisen van nu en in de toekomst.

 

industrie parts

industryindustry

 

 

De beste service

Uw bedrijf moet altijd draaien. Daarom leveren wij de beste service. Onze technici kunt u inschakelen voor ondersteuning in applicatie en inbedrijfstelling. Onze service bieden wij op het complete programma van Yanmar motoren. Daarvoor zijn onze technici gespecialiseerd in het leveren van snelle service bij storingen en alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden.

In alle mogelijke uiteenlopende industrie sectoren hebben wij klanten. En met vooraanstaande OEM’s hebben we nauwe samenwerkingsverbanden zodat we alle technische ondersteuning en support kunnen leveren, naast alle benodigde onderdelen.

Als u meer wilt weten over ons motorenprogramma voor de industrie, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

 

Geïnteresseerd? Vraag een vrijblijvende offerte?

Neem contact op dan kunt u direct een offerte bij ons aanvragen. Informatie: bel 0180-411 294, of mail naar info@dieselpartseurope.com

Of klik hier voor ons offerte formulier.