Bedrijf

Pand Diesel Techniek Rotterdam

 

Welkom op de site van Diesel Techniek Rotterdam (voorheen dieselpartseurope.com) 

Deze site is de internet winkel van Diesel Techniek Rotterdam. Op deze site vindt u alles op het gebied van YANMAR motoren. Yanmar is een gerenommeerd producent van dieselmotoren voor de pleziervaart en bedrijfsvaart. Daarnaast worden Yanmar producten ingezet voor industriële toepassingen. Het complete programma van Yanmar motoren en onderdelen wordt geleverd door Diesel Techniek Rotterdam, de officiele dealer van Yanmar in Nederland.

Diesel Techniek Rotterdam is lid van de internationale Yanmar organisatie. Vanuit deze organisatie wordt aan de medewerkers de juiste know-how beschikbaar gesteld in de vorm van trainingen en opleidingen. De medewerkers van Diesel Techniek Rotterdam zijn daardoor van vele markten thuis en kunnen voor vrijwel iedere toepassing een Yanmar dieselmotor adviseren alsmede alle Yanmar-krachtbronnen onderhouden en repareren.
 

Originele onderdelen

Yanmar motoren zijn kwaliteitsproducten en daarbij horen originele onderdelen. Deze zijn immers gemaakt voor een lange levensduur en hebben de juiste maatvoering/pasvorm. Diesel Techniek Rotterdam heeft vrijwel alle gangbare Yanmar onderdelen in voorraad. Indien ze niet direct uit voorraad geleverd kunnen worden, dan heeft Diesel Techniek Rotterdam de onderdelen veelal binnen 24 uur in huis.
 

Wereldwijd actief in snel oplossen van storingenYanmar service man

Diesel Techniek Rotterdam realiseert zich als geen ander dat een snelle en correcte levering van onderdelen uitermate belangrijk is. Vooral als er sprake is van een onverwachte stilstand of storing aan een motor. Het uitgebreide logistieke netwerk garandeert een snelle levering van Yanmar onderdelen, waar ook ter wereld.

 

Kom langs in onze winkel

Boelewerf 6 in Ridderkerk