DIESEL PARTS EUROPE HEEFT VOOR IEDERE TOEPASSINGEN UW YANMAR MOTOR

Yanmar pleziervaartYanmar Pleziervaart

Diesel Techniek Rotterdam BV is als officiele dealer van Yanmar Marine pleziervaart in staat om een uitgebreide range motoren te leveren, voor de meest uitlopende toepassingen, zowel diesel- en benzinemotoren. Of het nu om nieuwbouw of her-motorisering gaat, Diesel Techniek Rotterdam levert altijd de juiste Yanmar motor.  Yanmar heeft speciaal voor zeiljachten ontwikkelde motoren. Maar Yanmar heeft ook motoren voor sloepen, motorboten,  snelle sportboten en luxe custom build motorjachten.


 
 

Yanmar bedrijfsvaartYanmar Bedrijfsvaart

Voor de bedrijfsvaart biedt Diesel Techniek Rotterdam een zeer uitgebreide zakelijke dienstverlening.  Zo leveren wij complete voortstuwingsinstallaties, hulpsystemen en generatoren. En wij zijn gespecialiseerd  in het wereldwijd leveren van originele Yanmar onderdelen aan rederijen, reparatie- en handelsbedrijven en overheidsdiensten.


 
 

Yanmar industrieYanmar Industriemotoren

Diesel Techniek Rotterdam BV levert als officieel Yanmar industrie dealer, een complete range dieselmotoren voor diverse industriële toepassingen. Onze industrieklanten bevinden zich in uiteenlopende sectoren, waarbij we met vooraanstaande OEM’s nauwe samenwerkingsverbanden zijn aangegaan op het gebied van onderdelen leveringen en technische support.

Lees verder